Monday, August 24, 2009

Prostia invizibilă


"Monitorul de Botoşani” bate câmpii în stilul tabloidelor de Bucureşti.
http://www.monitorulbt.ro/Magazin/2009-08-22/Pelerina+invizibila,+disponibila+in+doi+ani Adică, neavând ce scrie o pune de un subiect care începe cu deja celebra sintagmă “cercetătorii britanicii au descoperit…”
În această categorie a Einstein-ilor de ocazie intră şi un nene care a primit finanţare de 100 000 de lire, asigurându-ne că în 2 ani va creea pelerina care te face invizibil. S-a uitat omul la Harry Potter şi s-a inspirat. Bine că nu s-a uitat la “Ice Age” că cerea bani ca să reînvie mamuţii.
Ceea ce nu ştiu cei care au finanţat drăcia asta este că acest material invizibil a fost inventat de români după revoluţie şi este folosit la noi cu foarte mare succes. Din acest material este confecţionată o husă imensă care acoperă câteva sute de kilometri de autostrăzi în România (deci staţi liniştiţi că cele câteva sute de milioane de euro alocate pentru drumuri în ultimii ani s-au folosit corespunzător, adică să nu cumva să credeţi că nu s-a făcut nimic cu ei).
Chiar şi în Botoşani, domnul editorialist ar fi trebuit să realizeze că există acest material. Acoperă cu succes nivelul de trai, de aceea la prima vedere, Botoşaniul este printre fruntaşe la “life sucks”.
Totodată acest material acoperă bani, obiecte de partimoniu, piese de muzeu, rafinării…etc. Adică o grămadă de lucruri pe care noi, ca nişte proşti le credeam pierdute, furate sau vândute. Staţi liniştiţi, toate sunt la locul lor, ţara merge bine.
Eu aş inventa un material care să facă prostia să lumineze noaptea. Cred că s-ar vedea Bucureştiul din avion ca Las Vegas-ul
P.S. Din acest “material invizibil” are şi Elodia un trening pe care îl poartă cu succes de aproape 2 ani.

2 comments:

  1. Esti teribil! M-am distrat copios. Sper sa-mi dai voie sa-l copiez pe blogul meu. Vreau sa-i bine-dispun pe toti prietenii mei...
    Felicitari, inca o data...
    :-) :-) :-)

    ReplyDelete
  2. :)Multumesc.Copiaza-l, nu ma deranjeaza..:)

    ReplyDelete