Saturday, March 6, 2010

Ce animale au fost vedetele intr-o alta viata

Nu zic ca mondenii nostri sunt niste animale, dar unii au uneori unele apucaturi mai "neumane". Asta m-a facut sa cred ca au inca niste "mosteniri comportamentale" dintr-o alta viata...cea de animal.

*Click pe titlu pentru varianta audio la RadioZU

1)Monica Columbeanu-lipitoare. Si-a pastrat si acum aceleasi apucaturi. Adica s-a "lipit" ca un parazit de Irinel Columbeanu si se hraneste de la acesta sugandu-i incontinuu "lichiditatile" financiare.

2) Radu Berceanu-cartita. Asemeni stilului de viata anterior, ministrul transporturilor se pare ca iubeste foarte mult sa traiasca intr-un mediu cu multe gropi, cratere, si movile.Asta este si motivul pentru care nu va astupa niciodata toate gropile de pe strazi.

3)Dani Otil-somon. Asemeni acestui peste care calatoreste pe distante impresionante pe cursurile raurilor nord-americane doar pentru a-si depune icrele, si Dani Otil face drumuri la Monaco tot pentru aceleasi motive.

4)Nikita-balena. Lucrurile care tradeaza faptul ca aceasta a fost un cetaceu sunt gabaritul si faptul ca a ramas la fel de gratioasa. Mai mult decat atat, la fel cum balena isi poate tine minute in sir respiratia sub apa, la fel si Nikita poate infuleca un porc fara sa respire.

5)Mircea Geoana -cangur. Asta pentru salturile si topaielile pe care le-a avut in noaptea electorala, si pentru sampaniile pe care le tinea in mana pentru ca din pacate in zilele noastre nu mai are marsupiu.

6)Emil Boc -limbric . Inca mai are reminiscentele acestui parazit, pentru ca cel mai drag loc al lui, unde ii place cel mai mult si se simte cel mai bine este in preajma fundului lui Basescu.

7)Radu Mazare-paun. Primarul Constantei se comporta si acum asemeni paunului, prin tinutele sale viu colorate si prin dansurile sale dubioase de samba, exact ca paunul in ritualul de imperechere. Se pare ca ADN-ul acestuia contine si cateva gene de barza, pentru ca barza migreaza in tarile calde cand vin zapezile. Exact ca si Mazare care a fugit in tarile calde, in Brazilia la carnaval, acum o luna cand s-a inzapezit Constanta.

8)Oana Zavoranu-vulpe. Oana si-a pastrat si in viata "umana" abilitatile de animal siret care fura pasari domestice de prin cotetele oamenilor . Aceasta a fost surprinsa de curand intr-o parcare bucuresteana cu un pui de gaina pe masina. Cand lumea s-a apropiat ca sa intrebe ce s-a intamplat, aceasta a urinat pe pui ca sa isi marcheze teritoriul.

9)Viorel Lis-melc. Chiar si in zilele noastre Viorel Lis seamana foarte mult cu un melc. In primul rand viteza cu care se deplaseaza la varsta lui este un bun exemplu.Dar si faptul ca , exact ca si melcul care mereu este vazut nedezlipit de o casa, asa si Lis e nedeslipit de casa...casa de pariuri. Mai mult decat atat probabil ca la varsta lui, Oana Lis ii canta in serile cand are chef de actiune: "Melc, melc...cotobelc..."

10)Fernando de la Caransebes-bufnita.Asta pentru ca bufnita este o pasare care spre deosebire de privighetoare sau ciocarlie nu are absolut nimic in comun cu cantatul. Iar Fernando daca incepe sa cante are acelasi succes ca o bufnita...lumea se sperie si schimba canalul exact ca la filmele de groaza.

Flick

1 comment:

  1. just a child sick of life.April 19, 2010 at 3:29 AM

    Nenea Flick,il uiti pe unu'!
    Am observat ca e prezent paunu'...
    Da' unde-i cioara de pe gard?
    Solomon,acopera Craiova de fard.
    Un parculeeet,o bordurica...
    Si o spartura "mititica",
    In "maaarele" buget al "marelui" oras..
    Pana cand boom,s-a dat in crush.
    In puscarie,cu nenea Becali:
    Branza de oi si praz,ei,aia normalii.
    In vreo 3 zile,il vezi cu al sau plin card..
    Si iti aduci aminte trist...:
    "Nu da vrabia din mana pe cioara de pe gard!"

    ReplyDelete