Monday, March 22, 2010

Fetele de altadata


Aseara am fost putin nostalgic...am petrecut cateva zile "agitate" si mi-am dat seama ca fetele din ziua de azi nu mai sunt ca cele pe care le stiam acum cativa ani...Felul de a fi al multora dintre ele a nascut un nou cuvant in limba romana:"pitipoanca".Ca un studiu pe tema a ceea ce au fost si ceea ce au ajuns fetele in ultimii ani, am scris o poezie pe care ati putut-o asculta astazi in exclusivitate in matinalul RadioZU.
*Click pe titlu pentru varianta audio
*Click pe poza daca aveti probleme cu vederea.
by Flick

3 comments:

  1. Sincer, poezia mi se pare dusa la extrem... extremul pitipoancelor. Mai sunt fete care stiu sa aprecieze o plimbare in parc sau un film la cinema asa ca nu cred ca e nevoie sa generalizezi ca toate vrem acum Q7 si plimbari in mall la o cafenea de fițe. Daca stiti sa cautati o fata buna, o sa o gasiti.. si nu in club sau in mall.
    Si inca ceva: voi sunteti de vina pentru raspandirea pitipongismului. Daca voi nu le dadeati atata atentie pitipoancelor, ele ar fi disparut de mult timp... asa ca nu va mai vaitati atata. :)
    O zi buna.

    ReplyDelete
  2. mimoza: e clar ca mai exista si exceptii de la regula! dar tocmai exceptia intareste regula

    ReplyDelete
  3. "poezia" asta nu e scrisa de tine!era pe bloguri inca de mai demult.asa ca nu mai zi prostii si iti asuma drepturi de autor. ca dovada, uite un blog unde poezia era mentionata dinaintea ta.: http://alexlupascu.blog.com/

    ReplyDelete