Tuesday, April 13, 2010

Becali poetul

Aseara am iesit la o ieseala cu ieseanul Buzdugan, ca sa vedem meciul Steaua-Poli Iasi. Ca si stelist, am indurat cu greu prima repriza si zambetele lui Daniel, la scorul de 1-0 pentru echipa lui de suflet.Chiar ne-am apucat sa scriem acolo, la terasa, o poezie "la misto", la adresa lui Gigi Becali, pe tema unui eventual esec al Stelei. Versurile au sfarsit in cosul de gunoi, la finalul celei de-a doua reprize, cand Steaua a intors rezultatul.

Dar nu am abandonat ideea, si azi-noapte am imaginat un interviu (pe tema meciului) cu patronul Stelei.Si am zis ca, daca eu ma pot exprima in versuri, de ce nu ar face-o si nea Jiji?!?!
Astfel Mihai Morar l-a luat la intrebari pe Becali, in matinalul MorningZU, iar acesta i-a raspuns...in versuri.*Click pe titlul articolului pentru varianta audio, in interpretarea Morar-Buzdugan, la RadioZU

3 comments:

 1. Esti talentat asa ca TE ROG sa te feresti de Buzdugan si Morar pt a nu deveni ca ei. Sunt penibili, groaznici, ridicoli, stupizi... Ar fi pacat!

  ReplyDelete
 2. tu scrii toate versurile lor??
  sunt bune :)  esti interesat de link exchange?
  admin@interndmedia.ro

  ____________________________
  www.paginaacasa.blogspot.com

  ReplyDelete
 3. esti un talent innascut !!! ador pur si simplu ceea ce scri:X:X:X continua sa faci asta si iti multumesc ca imi aduce zambetul pe buze de fiecare data:)

  ReplyDelete