Thursday, January 22, 2009

"zburam (de) oriunde..."


Citeam presa de azi si mi-a atras atentia un articol "de cacat": "A plouat cu fecale la Craiova".Frateee..., in ce lume traim?!? Cica 2 avioane care survolau regiunea s-au "gainatat" fix in Banie. Probabil pierdeau altitudine si au trebuit sa mai arunce din incarcatura. Oamenii ,(deloc fericiti ca a dat "norocul" peste ei), au sunat in disperare la "Garda de mediu" si la politie.Dar frate, puneti mana si dati niste mailuri pe la PROtv sa-l urecheati pe nea'"Busu", ca aseara la Meteo nu a zis nimic de astfel de "fronturi atmosferice"...Trebuie apreciata, in schimb, calitatea desavarsita a meniului "light" servit de pasagerii avionului atat timp cat nici un cetatean nu s-a ales cu cucuie sau contuzii in urma "aversei".
Cu aceasta ocazie s-a demonstrat (si in practica), valoarea de adevar a expresiei "am facut cacatul praf"...Urmarile imediate ale acestei situatii ar fi ca, alaturi de traditionalele umbrele "de ploaie" si "de soare", se vor comercializa, mai nou, si umbrele "de cacat".
Stirea va scuteste sa mai faceti cozi la loterie, pentru ca biletul castigator de duminica se va juca la Craiova....:)
P.S. Imi cer scuze ca am scris "politie" si "cacat" cu litere mici...;)

3 comments:

  1. De unde vorba din popor 's-a pisat pe ei ' devine s-a cacat pe ei ' sau si si .ai dreacu norocosi oltenii astia. Se pare ca in Bucuresti nici nu e nevoie de astfel de fenomene pentru ca e deja o stare de fapt de tot kktul

    ReplyDelete
  2. cam delicata situatia, nu imi doresc sa ma aflu sub o ploaie de rahat

    ReplyDelete
  3. Pula-n cur sa-ti intre

    ReplyDelete