Sunday, January 25, 2009

Watergate de Romania...




Cum toate lucrurile in tara asta sunt la locul lor, bine oranduite, si nu mai era nimic de facut, capetele luminte (de intuneric) care decid pentru noi au hotarat ca o buna indeletnicire ar fi sa ne fie inregistrate si ascultate telefoanele, sms-urile sau mailurile.

Fratee ce dracu' v-a apucat, va era dor de "securitate"?!? O sa ajungem sa vedem mari "interlopi" care, incurcati in desfasurarea afcerilor ilicite, vor aplela pentru schimb de informatii la vechile practici gen : sol calare, sticla cu mesaj in ea aruncata in mare, sau porumbei voiajori.Facand putin "haz de necaz" probabil ar trebui sa fie pusa la dispozitia cetateanului si o linie telefonica la care putem cere detalii despre lucruri discutate la telefon dar uitate.Concret, daca te suna nevasta si iti zice sa cumperi cinspe' mii de lucruri de la piata si uiti vreunul, ii suni pe "dansii" sa-ti reaminteasca, deruland convorbirea pe care, evident, au inregistrat-o.

Lasand gluma la o parte , ma pune pe ganduri faptul ca in loc sa avansam in gandire si atitudine , ne intoarcem de unde am plecat, in comunism, gratie unor idei inovatoare marete ale unor "ilustri conducatori".


P.S Daca telefonul meu ti-ar zice sa te duci dracu'..., l-ai "asculta"???

2 comments:

  1. ei zic, ca nu asculta, doar inregistreaza logurile de conectare, data si ora apelurilor.

    ReplyDelete
  2. da sa ma asculte mancamiar poola de retarzi . ma pish pe ei prin telefon :)))

    ReplyDelete