Tuesday, February 23, 2010

Ora de logica


Nea Traian ne-a "spart" iar cu o declaratie in stilu-i caracteristic.Dupa ce acum ceva timp a declarat ca 20% dintre romani sunt homosexuali, acum marele statistician vine si ne anunta ca 99% dintre romani sunt oameni care asculta manele. A tinut totusi sa precizeze ca el se afla in acel 1% "neprihanit".


Dar m-am gandit sa fac un pic de "logica", (ca la scoala ) pe tema asta.


Am reprezentat problema in graficul alaturat.Daca ii dam dreptate sfantului Basel, si presupunem ca 99% dintre romani sunt "manelari", zic io ca din aia 20% homosexuali face parte si acel 1% "nemanelar".Asta pentru ca e absurd sa credem ca homosexualii (2o%) sunt cu toti inclusi in "manelari"(99%).Si e logic...practic nu au cum sa fie toti "Solcanii" manelisti....(sau cine stie ?!?).


Deci, nea Base...lasand la o parte marja de eroare dar si alte posibilitati mai mici (care evident exista), daca ma uit pe grafic matale nu esti "manelar" dar esti homosexual.


P.S. Puntul albastru e presedintele in acel grafic, deci sa nu sara vreun "pupincurist" sa zica ca e vreun trucaj , si ca ala e pixel albastru.


Ora de Logica a lui Flick

No comments:

Post a Comment