Monday, February 22, 2010

Top 8 dedicatiile saptamanii

1) De obicei oamenii care nu pot sau nu isi permit sa viziteze anumite locuri, si le pastreaza vii in memorie si in suflet ascultand cate o melodie reprezentativa pentru acele locatii. Exact pe acelasi principiu ii dedicam lui Marian Vanghelie o melodie care sa ii mentina vie amintirea unui loc pe care nu l-a vazut niciodata.Asadar, pentru el avem Stela Enache - "Ani de liceu"

2) De la Mihaela Radulescu ,cuprinsa de melancolie la intoarcerea la Monte Carlo dupa clipele frumoase petrecute in Romania, ii dedica iubitului ei, Dani Otil urmatoarea melodie :ASIA "Garsoniera ta".

3) Pe locul 3 o avem pe Monica Columbeanu care mai nou a ajuns mare vedeta.Dupa ce a inceput sa respire aer aristocrat (de capitala) prin casatoria cu Irinel,acum se crede stea de cinema pe la Londra, pe unde a fost fotografiata umbland cu sanii pe
afara.Pentru a o face sa nu uite de unde a plecat ii dedicam Connect R -"Fata de la tara"

4) De la consumatorii de plante etno-botanice revoltati ca pasiunea lor va deveni ilegala, avem o dedicatie pentru autoritatile care au decis sa inchida "magazinele de vise": "Mai avem nevoie si de iarba"

5)De la Mircea Solcanu, avem o dedicatie pentru "fata inimii lui", adica Narcis de la Opera.Melodia dedicata este 600SEL-"Pe la spate, pe la spate".

6) Acum ceva timp , (in culisele emisiunii Adrianei Bahmuteanu) Nikita, "femeia frigider" i-a aplicat o corectie fizica lui Tarki.Se pare ca asest conflict nu s-a stins inca, iar Nikita ii dedica lui Tarki melodia :Florin Minune-"Pumnii mei minte nu are".

7) Intrebat daca are sau nu vreo pasiune pentru colega sa de partid-Elena Udrea, Traian Basescu s-a rezumat sa dedice urmatoarea melodie cu referire la sotia domnului Cocos : Tinu Veresezan-"Nevasta prietenului meu".

8) Unii patroni de "magazine de vise", care au ramas fara afacere deoarece autoritatile au interzis comercializarea de plante etno-botanice", au ales sa-si vanda marfa la negru pentru a-si recupera investitia. Din partea acestor patroni de "drogherie" avem o dedicatie pentru toti clientii lor care isi asteapta dozele: Verdikt-"Vine politia"

2 comments:

  1. Elena udrea a realizat niste lucruri foarte bune in turismul romanesc si de aceea cred ca nu merita ironiile acestea.

    ReplyDelete
  2. :))
    super tare...pacat ca abia acuma vad si eu dedicatiile astea , sunt la fix
    :))

    ReplyDelete