Thursday, July 9, 2009

A înnebunit lupul !!!


Cancan a descoperit că, mai nou, dacă stai să bei o bere la terasa din Piaţa Romană (unde începe Lascăr Catargiu), şi te uiţi sub lupoaică o să vezi spre surprinderea ta cealaltă parte a drumului. De ce? Rromulus şi Rremus nu mai e mâncaţiaş…!!!
Criminaliştii au lansat două variante:
a)Puradeii şi-au luat lumea în cap, datorită faptului că pe criza asta nu mai aveau ce să mănânce…Deah,nu mai dădea lupoaica lapte ca acum câţiva ani, când nu i se coclise încă bronzul.

b)Aceşti doi puradei au atras atenţia unor traficanţi, nu de “carne vie” ci de “bronz mort“. Probabil incidentul s-a petrecut când dormea lupoaica sau când o fi plecat ea noaptea târziu, tiptil de pe soclu, la vânătoare.
Cred că asta e cea mai bună explicaţie. Adică, profitând de neatenţia lupoaicei , vreo 2-3 mustăcioşi împreună cu pirandele lor au trecut cu căruţa prin zonă şi i-au luat la ocazie până la cel mai apropiat “Remat“. Asta pentru că sunt nişte puradei inerţi, pentru că dacă se mişcau, acum ar fi fost deja la cerşit în Londra, sau cu acordeonul în braţe la Paris prin metrou.

Deja văd anunţurile de mâine din ziare şi de la metrou: “Au dispărut de acasă 2 copii mici negri,”bronzaţi” nemişcaţi,încremeniţi în fund,cu ochi ca de cupru, păr coclit , a câte 50 de centimetri şi 50 de kile fiecare. Relaţii la 0723LUPOIU. Găsitorului i se va oferi ca premiu medalia de bronz“.
Sincer, cred că o să se creeze un precedent din asta. Aşa că domnilor, amatori de astfel de “suveniruri”, aveţi grijă.
Dacă vă plac statuile şi aţi găsit voi 2 grăsuni sub burta lupoaicei, vă rog să nu încercaţi şi sub burta calului lui Mihai Viteazul. Nu o să găsiţi decât ceva tare de bronz (însă ceva la care calul stă foarte bine:)

No comments:

Post a Comment