Thursday, July 9, 2009

Sexces


Libertatea ne “excită” la maxim cu un nou articol de senzaţie. Un “tataie” mai bătrân ca Moş Crăciun a încurcat azilul cu bordelul. Şi nu din greşeală. Se pare că moşul era client fidel al unei domnişoare de companie.Probabil o ştia de mică, căci o fi fost colegă de grădiniţă cu nepoată-sa. Sau o fi agăţat-o la poştă când el s-a dus să-şi ia pensia , iar ea alocaţia.

Al naibi tataie, se ţinea bine. De obicei după 80 de ani nu se mai scoală nici cu perfuzii cu Viagra sau dată cu “fixativ”.
Îmi şi imaginez cum a agăţat-o moşul: “Păpuşă, eu am experienţă..Când mi-am tras-o eu prima oară nici mă-ta nu era născută”.
Oricum foarte ieftin tarif avea domnişoara, cam un euro pe oră, dacă moşului i-a cerut 5 euro pentru un sex oral.(deah…,ştia fata cât e de muncă). Oricum, cred că bătrânelul venea deobicei dimineaţa, că dacă venea după prânz pentru o partidă de sex făcea domnişoara prostituată “Overtime” până i se scula lui.

Treaba asta îmi aduce aminte de un banc:

“Moşul de 80 ani se duce la bordel.Bagaboanta, pusă pe fapte mari, îl pune să se dezbrace , îi ia hainele, i le aruncă pe geam şi zice:
“-Tataie…ţi-o trag de te usuc, o să slăbeşti 10 kile şi n-o să-ţi mai fie bune hainele astea.”Se dezbracă şi curva, iar moşul îi ia hainele şi i le aruncă şi el pe geam spunând :
“-Fă, nu-ţi mai trebuie ţoalele astea.Până mi se şcoală mie se schimbă moda”….:) ”

Partea proastă este că Libertatea a surprins din păcate doar ultimul episod al acestei iubiri la distanţă( distanţă de vârstă). Bătrânelul a vut să “şi-o tragă”, dar se pare că de aici i s-a tras. Aflându-se intro casă părăsită, moşul şi-a dat nădragii jos, şi a încercat un preludiu ieftin: “Inima mea bate numai pentru tine”. Moment în care inima a încetat să-i mai bată .
Bine că nu a murit în timpul actului sexual că o acuzau procurorii pe dama de companie ca pe Ciomu de “malpraxis”.
Oricum, ca şi învăţătură de minte, pe viitor, ar trebui ca “tinerii” de peste 70 de ani care vor senzaţii tari (cu scule moi), să semneze că o fac pe propria răspundere, ca la operaţie.

No comments:

Post a Comment