Monday, December 14, 2009

Criza de idei...



Ma gandeam sa mai dezbat si alte subiecte decat “criza”.Mai nou acest cuvant e pe toate buzele, in toate articolele, emisiunile si casele din Romania. Desi sunt roman, vreau sa va demonstrez ca am si altceva in cap, nu doar criza.


Va prezint o pagina din jurnalul unui roman crizat:


Ora 7:00 suna ceasul.


Ora 9:00, ajung la munca .Am o gramada de lucruri de rezolvat.Innebunesc, deja am parul crizonat.


Ora 12:00-pauza de masa.Ma duc la KFC si comand un meniu “crizpy strips”.Ce succes are si "fast-food"-ul asta.”Colonelul" a fost un adevarat descrizator de drumuri in industria asta.Ca de obicei, imediat dupa masa , ma doare burta..Cred ca o sa fac iar o criza de fiere.


Ora 18:15 cumpar un buchet de crizanteme si ma duc la amanta .E ziua ei, o cheama Criztina (nevasta ar face o criza de nervi daca ar stii).


Ora 18:30 merg cu ea la agentia de turism (Criztian Tour).Vrem sa plecam in vacanta.Eu vreau sa merg la Polul nord, imi doresc sa vad bancriza polara.Ea vrea in America, ii plac ursii crizzly.(Incerc sa o conving sa mergem la Polul Nord, dar isterica nu vrea.Cred ca o sa devin scrizofrenic).Ii cumpar un colier cu criztale Swarovski si scap de gura ei.


Ora 19:30 Ma urc la volanul Crise-lerului , si plec impreuna cu colegii de munca la “Crizmas Party”-ul organizat de compania la care lucrez.


Ora 20:00 ajung la party.Atmosfera e elecrizanta.


Ora 21:00 ascult piesa mea favorita:”Criztian Malloni-Aqua ardiente”


Ora 23:00 beau whisky cu 2 enercrizante.


Ora 1:30 se termina petrecerea.Las masina acolo, ca am baut, si sun la Criz-taxi.


Ora 2:00 ajung acasa, adorm cu telecrizorul pornit.


Asta e Romania…daca nu iti convine poti sa pleci.Usa e descriza


P.S. Eu stiam ca “criza” insemna, in mare, o “lipsa”. Atunci de ce “criza politica” nu ne scuteste de alegeri, contestatii si prostanaci???
Conceput si postat de crizatul de Flick

No comments:

Post a Comment