Thursday, December 10, 2009

Mica Publicitate

Cum arata in ziar, luni, 7 decembrie, pagina de anunturi:

Pierderi

Pierdut subit, duminica noapte, 75000 de voturi.Cred ca mi-au fost furate.Gasitorului ofer recompensa.Le declar nule.Relatii la M.G. 0723.PSD.PSD

Angajari

Angajez "paznic de noapte", "pasare de noapte" si "presedinte de noapte", de unica folosinta, cu program 8 ore (schimbul 3). Contact 072R.OMA.NIA.

Palatul Cotroceni angajeaza majordom.Minim liceul.Trebuie doar sa stie sa spuna :"Noapte buna, Domnule Geoana" si "Buna dimineata, domnule Basescu".

Partid de dreapta angajeaza contabili, perioada determinata de o zi, pentru numarare de voturi.Cerinte: maxim gradinita, interzisa folosirea abacului , a numaratorii sau a calculatorului.
Relatii la 074.2.PDL.PDL

Prestari servicii

Firma serioasa,parc auto 200 autocare, organizeaza la inceputul lunii decembrie excursii interne de "turism electoral".Se va face turul sectiilor de votare ,cu vizitarea mai multor urne de vot.Popas si la moastele domnului Iliescu.

Electorat fraudat, efectuez masaj (electoral) erotic, cu terminare, pe baza de voturi fictive,cu trecere garantata de-a lungul unei nopti, de la agonie la extaz.Detalii la 072R.OMA.NIA

Donatii

Cedez sticla de sampanie Don Perignon,de 4 litri, bauta jumatate.Relatii la MG 0723.PSD.PSD

Donez mitrliera AK47,stare buna de funcionare,30 gloante pe secunda, fara munitie.Ideala pentru "ciuruiri".Contact 0742.PDL.PDL

Auto

Vand masina de fraudat alegeri, motor 2.0 PDL Turbo,viteza maxima 280 voturi fraudate/ora.Tinuta in garaj,unic proprietar,rulata in Romania. Nu necesita "taxa de prima inmatriculare".Pentru detalii 0742.PDL.PDL

Propuneri afaceri

Partid de opozitie caut colaboratori liberali, in vederea realizarii unui esec comun.Avantaje garantate (dezamagirea se imparte la 2).

Decese

PSD anunta, cu profund regret, moartea de oftica a liderului M.G., trecut in lumea celor (ne)drepti in dimineata zilei de luni, 7 decembrie.Felicitarile, masa si dansul vor avea loc la sediul PNL.

Anunturile lui Flick


No comments:

Post a Comment