Tuesday, December 15, 2009

TOP10 meserii pt Geoana


Top 10 meserii de care se poate apuca Geoana avand in vedere ca ar trebui sa se lase de politica.

1) Baschetbalist- ne-a demonstrat duminica seara, la afisarea exit-poll-urilor ca "albii stiu sa sara".

2) Actor de telenovele- pentru ca jumatate din suflarea PSD-ista feminina a varsat o lacrima, sau a suspinat ,cand Geoana a rostit catre sotie, mai ceva ca eroii lui Shakespeare :"Mihaela, dragostea mea...".

3) Actor de filme pentru adulti - pentru ca acum cateva zile Basescu a facut pe impresarul lui Geoana, declarand ca are el o caseta cu bulina, in care Geoana e "miezul".

4) Arbitru de fotbal. Pentru ca, in coruptia care exista la noi in domeniul asta, ar face bani frumosi "ajutand" o echipa sa castige. Astfel , se poate adresa dupa meci echipei preferate folosind expresia care l-a consacrat: "Impreuna, ...am invins"

5) Paznic de noapte - E o persoana vigilenta, nu a inchis un ochi toata noaptea de 6 spre 7 decembrie.A stat cu ochii pe "marfa", adica pe sondaje si numaratori, ca sa nu se fure nimic.

6) Figurant, in diferite emisiunui TV. Saptamana trecuta a parut ca joaca in “Test de fidelitate”, cand a fost urmarit de “detectivi” pe ascuns, facand o vizita nocturna in casa “ispitei” Vantu.

7) Preot-jumatate din babele din Romania au plans cand l-au vazut la confruntarea cu Basescu, ce frumos a jurat el cu mana pe Biblie, ce frumos s-a inchinat dupa discurs, lansand si un strategic "Doamne-ajuta".
Sau, ce s-a mai inchinat el duminica seara la exit-polluri, dupa ce a facut pe baschetbalistul.

8) Marinar, pentru ca si-a dat si el seama ca numai plecand de jos, de la nivelul marii, poti ajunge presedinte in Romania (metoda demonstrata cu success de Basescu).

9)Degustator de vinuri, sampanii si pateuri. Ar fi o indeletnicire care i-ar veni ca o manusa, avand in vedere ca in seara alegerilor , dupa ce s-a infruptat din bucatele de la partid, a dat o fuga sa deguste si din pateurile lui Crin.

10)Comediant – Are o incredibila vocatie in a face oamenii sa rada, prin topaielile si declaratiile sale.Si mai nou, chiar felul lui de a fi creeaza amuzament, numai daca ne amintim de zecile de bancuri in care a “jucat” in ultima saptamana.

"Top de Flick" sau "Flick de top"


No comments:

Post a Comment