Sunday, December 13, 2009

"Votez pentru tine"


Duminica, ProTV-ul a prezentat in direct o editie speciala a emisiunii "Votez pentru tine", moderata de Stefan Banica Junior si Iulia Vantur.Tensiunea a fost maxima , pentru ca Geoana si Basescu s-au aflat "la duel", fiecare luptand sa-si pastreze aprinsa "flacara sperantei".
Asa cum ne-am obisnuit , fiecarui concurent i s-a pregatit o surpriza inaintea duelului. Geoana a avut parte de o vizita in casa coregrafului Vantu , cu care a mai exersat niste pasi inainte de duel, iar Basescu a primit cadou o caseta dubioasa, care continea, se pare, niste dansuri erotice ale lui Geoana.
Din punct de vedere al prestatiei , cei 2 concurenti au valsat frumos, cot la cot, pana aproape de finalul emisiunii.Intrebati pentru ce cazuri lupta cei 2 contracandidati, Geoana a acuzat ca oamenii PDL-ului s-au oferit sa faca o fapta buna si sa voteze in locul celor care nu au putut sa ajunga la urne, in ziua alegerilor.Au votat si pentru bolnavi, si in unele cazuri , si-au facut pomana sa voteze chiar si pentru morti. Acesti oameni cu suflet mare au dat dovada de generozitate ajutand cu zahar, ulei, mici si chiar bani pe cei nehotarati, care s-au lasat convinsi sa murdareasca de tus rubrica "portocalie" a buletinului de vot.Ba chiar se pare ca , oameni din diferite zone, pe care nu i-a vazut nimeni 5 ani de zile cum fac zilnic kilometri intregi pe jos pentru asi lua paine, sau a merge la doctor, au avut parte subit in aceasta duminica de mai multe autobuze care sa ii ajute in pelerinajul pe la sectii.

La finalul duelului, la ora 21:00, Banica a spus "stop vot" si telespectatorii au desemnat castigatorul in persoana domnului Geoana care a facut si niste salturi tribale (pe pasii repetati in casa domnului Vantu).

Chiar si in aceste conditii discursul domnului Basescu nu a fost nici pe departe lacrimogen, acesta insistand chiar , ca "flacara sperantei" sa ii ramana aprinsa pana a doua zi.
Se pare ca PDL-isti infiltrati in redactia emisiunii, nu au inchis de tot supapele liniilor de vot, si pana dimineata au mai picurat cateva zeci de mii de voturi, doar intro directie, lasand fara fitil lumanarea sperantei PSD-iste.

Incurajat de succesul ca dansator, Basescu s-a apucat si de cantat, urmand ca noi romanii, sa fim cei care pentru urmatorii 5 ani sa dansam dupa cum ne canta el.
Un sfat domnule Basescu, poate in mandatul asta ne cantati si ceva mai ritmat, ca dupa ultimii 5 ani de blues-uri, in care ne-am miscat in reluare, am ramas codasii Europei in materie de dezvoltare economica.
Scenarist-Flick

No comments:

Post a Comment