Thursday, December 10, 2009

Tradati in dragoste...



Ca Romania e curva politicienilor, banuiam deja.Numai daca ne imaginam cat au profitat toti de ea in ultimii 20 ani. Au facut-o posta. Au luat-o, si-au facut treaba cu ea , si au dat-o mai departe.Au sedus-o si au abandonat-o. Confirmarea ca e curva a venit abia zilele astea, cu ocazia alegerilor. Si asta pentru ca desi banuiam ca s-a facut "fata serioasa" si ca traia de 5 ani o frumoasa poveste de dragoste cu Traian Basescu, Romania a petrecut , pe ascuns, o noapte nebuna de dragoste cu Mircea Geoana. Apoi, la rugamintile si voturile a milioane de romani, s-a intors la Traian ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Acesta, iertator din fire a primit-o inapoi, chiar daca ea a incercat un "menaj a trois" cu tandemul PSD-PNL. Intrebat despre masurile luate de Traian cu privire la amanti, acesta a raspuns razand:"Un fleac, i-am ciuruit".
Mircea a iesit cel mai afectat din acesta telenovela din "noaptea nuntii". Cand era el pe cei mai mari cai ai dragostei (de patrie) si a plecat cu tara la brat la sediul PNL,( cu panglici "Just married" agata-te de fund), pentru a saruta cavalerul de onoare (Crin), la sediul PD-L s-a dat alarma:"Atentiune domnilor....., s-a furat mireasa!".
Potrivit carcotasilor, Traian a lasat Loganul, si si-a scos din garaj masina de frauda, nemaifolosita din 2004, dar care se pare mergea ca unsa. A urcat la volan si a plecat in urmarirea fugarilor.In mainile lupului de mare masina a prins o viteza fantastica, avand ca si combustibil zeci de mii de voturi numarate cu ocaua in acea noapte.
Pana dimineata masina lui Basescu l-a depasit pe Geoana, pentru ca acesta, consumand cateva pahare de sampanie, nu si-a putut folosi masina lui de frauda primita cadou de la Iliescu acum cativa ani.
Noi, cetatenii , banuiam existenta in garajul PSD a unei astfel de masini.Confirmarea ne-a dat-o Ponta, care a si recunoscut ca masina PDL-ului merge mai bine, desi e in rodaj.
Acum Mircea, acest Cassanova de Dambovita, a ramas cu ochii in soare, avand o surpriza teribila, cand, venind cu toate bagajele dupa o noapte nebuna, in fata palatului Cotroceni a gasit iala schimbata. Noile chei erau tot la Traian care radea de la fereastra.
Satul de mandate lungi cat schimbul trei, astazi Geoana si-a reinoit pasaportul.Vrea sa emigreze in Laponia si sa candideze acolo.A auzit el ca la Polul Nord noaptea tine 6 luni..:).
Conceput si publicat de Flick

No comments:

Post a Comment