Thursday, December 17, 2009

TOP10 lucruri care le-ar face Hrusca daca ar fi presedinte


Pe principiul:

Eu ma duc la frigider,
Si mai beau de vin o dusca,
Si mai cant un "leru-i ler"
Ca doar unu-i Stefan Hrusca.

Astazi va prezint

"TOP 10 lucruri care le-ar face Hrusca daca ar fi presedinte":


In primul rand, trebuie sa lamurim faptul ca Hrusca va ajunge presedinte doar daca va da o spaga foarte "grasa", acolo unde trebuie. Cum spune si proverbul:"dai un ler da'stai in fata".

1)Va decide ca marea hidrocentrala pe unde intra Dunarea in tara sa se numeasca "Portile de Ler".

2)In farmacii se va comercializa, in mandatul sau, "ler fiziologic".

3)Va imprumuta o metoda olandeza care a dat success in cresterea animalelor.Si anume, va pune CD-uri cu colindele sale in fermele de animale, pentru a creste productia de lapte.Acestea vor devenii animale"lerbivore".

4)Ar solicita ca rubrica Meteo de la televiziunea nationala sa nu se mai cheme "Vremea" ci "Vremea colindelor".

5)L-ar pune prim-ministru pe Banica, un alt mare colindator contemporan, care a reusit performanta sa stranga la concertele lui de Craciun, mai multi oameni decat a strans la urne Vadim in primul tur al alegerilor.

6)La cererea sa, TVR1 va devenii un fel de TarafTV, dar numai cu colinde ,cantate chiar si vara, in concert pe litoral. Acest post TV va purta numele de "Lereviziunea romana".

7)Va promulga o noua lege a invatamantului, prin care "colindul" sa fie materie obligatorie in scoli. Vrea sa faca copii dependenti de LER, adica "LERofili."

8)Va modifica imnul de stat.Va pastra insa aceeasi tematica.Acesta nu va mai fi:"Desteapta-te romane" ci "Sculati gazde nu dormiti".

9)Avand in vedere frigul de afara, Hrusca va schimba aparatele din intersectii, care arata ora si masoara temperatura .In locul lor vor fi instalate "lermometre".

10)Ar cere ca toate grevele, mitingurile de protest si manifestatiile care vor avea loc in mandatul sa ii fie enuntate sub forma :"Iata vin colindatori".


"Top de Flick" " sau "Flick de top"

No comments:

Post a Comment