Friday, December 18, 2009

TOP10 dedicatiile saptamanii


1)Andre cu melodia "Mosule ce tanar esti" .Dedicatie de la Monica pentru Irinel Columbeanu, dupa un sejur petrecut impreuna la Monte Carlo.


2)Colindul "Scoala gazda din patutz".Melodie cantata de Ilinca Vandici lui Ciprian Marica, in dimineata cand a fost surprinsa de paparazzi iesind din casa fotbalistului, dupa o noapte "obositoare".

3)O-zone cu piesa "De ce plang chitarele".melodie dedicata de toti oamenii satui de "ler" lui Stefan Hrusca, a carui chitara se pare ca "leruieste", saraca ,desi nu are nici o vina, cate 8 ore pe zi (inclusiv sambata si duminica).

4)Directia5 cu melodia "Daca-i stii", melodie fredonata in gand de Lucian Mitrea, atunci cand sotia lui , Andreea Banica, il intreaba daca mai are vreo amanta.

5) Voltaj cu piesa "Ca la 20 de ani", melodie fredonata de Silvia Chifiriuc atunci cand a fost intrebata cum se comporta "la orizontala" domnul Petre Roman.

6) Fuego cu "Impodobeste mama bradul", melodie dedicata de catre Catalin Negreanu (fiul Zinei Dumitrescu) , pentru mama sa in amintirea vremurilor cand aceasta o imbraca pe Bianca Brad , pentru prezentarile de moda.

7)Hi-Q cu "Gasca mea", dedicatie din suflet, fara numar, de la Mircea Geoana pentru Vantu, si Patriciu.

8)Margineanu cu "Imnul betivilor", dedicatie de la Cristi Borcea pentru Gabi Tamas si Gabi Torje.

9) "Simplu" cu "Oficial imi merge bine" , melodie dedicata de Emil Boc (dupa ce si-a luat in primire postul de premier) contracandidatilor
la functia de prim-ministru: Crin si Negoita.

10) Directia 5, pentru a doua oara in top, cu melodia "Am nevoie de tine" ,dedicata din suflet de Viorel Lis pentru iubita lui Oana.Fostul edil e dependent de serviciile Oanei, avand in vedere ca e la varsta la care trebuie sa ii scoata cineva pantalonii sau sa-l incheie la sirete.
"Top de Flick" sau "Flick de top"
Creat si postat de Flick
In varianta audio (partiala) pe Radio ZU http://www.radiozu.ro/img/Top-5-monden.mp3

No comments:

Post a Comment