Friday, January 22, 2010

Adevaratele stiri II



Asa cum am promis, o sa incerc sa postez din cand in cand o rubrica de stiri, inchipuite (sau nu), din viata politico-mondena. Aveti mai jos informatiile prezentate de Buzdugan & Morar, ca niste adevarati "stiristi", in jurnalul Morning ZU.

.

.

1) Dupa cum stiti pe 15 ianuarie a inceput sezonul reducerilor.In lista magazinelor care s-au inscris in acest program este trecuta si Primaria Municipiului Bucuresti care, prin vocea edilului sef Sorin Oprescu, a decis sa reduca cu pana la 70% numarul utilajelor care vor asigura deszapezirea strazilor capitalei.

2) Organizatorii jocurilor Olimpice din 2012 din Marea Britanie au stabilit harta tarilor prin care va trece "flacara olimpica" in drumul spre Londra.Pe 6 decembrie 2010,la implinirea unui an de la alegerile prezidentiale, aceasta "flacara olimpica" va traversa si Romania.Conditiile impuse de organizatori au fost ca flacara sa aiba culoarea violet si sa fie purtata de Mircea Geoana, care va alerga cu ea in mana, in pantaloni scurti pe Bulevardul Kiseleff.

3) Dupa cativa ani de relatii tensionate , Mihaela Radulescu si Andreea Marin au decis sa "ingroape securea razboiului".Pentru ca actiunea sa fie facuta in cel mai profesionist mod, s-a luat decizia ca aceasta secure sa fie "ingropata" de Sergiu Bahaian.

4) Saptamana aceasta a avut loc si simularea examenului de bacalaureat la proba de "utilizare a internetului".Hotarat sa isi termine studiile Marean Vanghelie s-a inscris si el pe lista candidatilor.Se pare ca acesta nu isi va implini visul nici in acest an, obtinand 0 puncte la aceasta simulare deoarece s-a blocat inca de la primul subiect, nereusind sa gaseasca pe net pagina http://www.goagal.ro/.

5) Stiindu-se faptul ca Botezatu, ca si creator de moda, este un personaj dupa care multa lume se inspira, paparazzi de la Cancan si-au mutat cartierul general intr-o scorbura din padurea Baneasa , asteptand ca si alte persoane publice sa urmeze "moda" lansata de creator, si sa vina impreuna cu iubitele sau amantele la o sesiune de mangaieri forestiere.

6) Florin Salam a declarat ca s-a inscris cu 2 piese in cursa pentru Eurovision pentru ca a fost indus in eroare de numele concursului.El a crezut ca daca se numeste "Eurovision" , lumea o sa arunce cu "euro" pe scena , si ca o sa dea dedicatii.Acum este dezamagit ca nu va mai strange bani din concert ca sa isi acopere cheltuielile cu meditatiile la limba engleza in care a incercat sa invete cum se spune (in limba lui Shakespeare ) "solo-percutia".

Redactor-Flick.

No comments:

Post a Comment