Wednesday, January 13, 2010

TOP 8 dedicatiile saptamanii


Dupa cum ati vazut probabil si in alte articole ale acestui blog am postat din cand in cand niste melodii dedicate diferitor personalitati mondene. Impreuna cu Morning ZU voi incerca in fiecare saptamana sa prezint un top al dedicatiilor.


Pentru azi , nu avem 5 piese, nici 10, ci postez "TOP 8 dedicatiile
saptamanii":
.
8)Directia 5, cu melodia "Am nevoie de tine" ,dedicata din suflet de Viorel Lis pentru iubita lui Oana.Fostul edil e dependent de serviciile Oanei, avand in vedere ca e la varsta la care trebuie sa ii scoata cineva pantalonii sau sa-l incheie la sireturi.
.
7) La cum arata Romania rutiera azi, ii dedicam domnului Berceanu melodia lui Dan Spataru "Drumurile noastre toate", dar cu refrenul updatat "Drumurile noastre toate / Se vor asfalta vreodata?"
.
6) Pentru Alin Cocos si gasca lui care s-au batut cu Adrian Cristea in Bamboo si i-au dat cu un pahar in cap: Hi-Q cu "Gasca mea".
.
5)Pentru eroii din dosarul furtului de arme de la Ciorogarla, melodia "Pusca si cureau lata"
.
4) Pentru domnul Boc, care e atat de mic incat toata lumea ii scuipa seminte in cap, ii dedicam, pentru a evita pe viitor astfel de incidente , Rihanna cu "Umbrella".
.
3) Dedicatie tot pentru premierul Boc, care a alcatuit un nou "vechi" guvern, care nu se stie cate schimbari in bine va aduce, avand in vedere ca "vechea garda" a ramas aproape neschimbata.
Deci pentru domnul Boc, vis-a-vis de noul guvern avem piesa "Inna feat. Bob Taylor- "Deja Vu".
.
2)Pentru Mihaela Radulescu, care ii flutura lui Dani Otil o batista plina de lacrimi , pe Otopeni, in timp ce se imbarca in avionul de Monaco: Fergie cu "Big girls dont cry".
.
1)Pentru Codin Maticiuc, (proaspat despartit de Maria Dinulescu), dar care inca se gandeste la marea lui iubire, Anna Lesko ii dedicam piesa "Russian Girl".
Top de Flick

No comments:

Post a Comment