Tuesday, January 12, 2010

Jurnalul lui Emil BocPrimul ministru mi-a dat un mail aseara cu niste franturi din jurnalul personal. Daca ati ratat astazi la Morning ZU "o zi din viata lui Emil Boc", public acum jurnalul.


Ora 7:00 -Suna ceasul.Cobor pe scaunelul de langa pat , apoi de pe scaunel sar jos. Am uitat sa opresc alarma.Ma urc pe scaunel, de pe scaunel in pat, de pe pat pe noptiera si opresc ceasul. Vreau sa sar de pe noptiera, dar cand ma uit in jos ametesc. Cobor exact cum am urcat.

Ora 7:15 -Ma duc la baie. Nu ma barbieresc nici azi pentru ca nu ajung la oglinda.

Ora 7:30 -Ma urc pe calorifer si ma uit pe geam.Astazi nu ploua. Ma bucur enorm.Si asa nu ajungeam sa iau umbrela de pe cuier.
Incep sa ma imbrac.Imi pun bretele la pantalonii de costum fiindca iar nu imi gasesc cureaua de la ceas.Imi pun papionul. Nu mai port cravata fiindca ieri era sa cad pentru ca am calcat pe ea.

Ora 7:45 -Suna cineva la usa. E SPP-istul. Nu i-am vazut fata pentru ca nu ma pot uita pe vizor. Ma uit pe gaura cheii si il recunosc dupa ceas.

Ora 8:00 -Plec de acasa. Ajung din bratzele SPP-istului in masina.Astazi stau in spate. Ieri am stat in fata si mi-au ramas urme pe obraz de la centura.
SPP-istul conduce. Eu nu conduc pentru ca nu pot sa apas pe pedale, si sa ma uit peste volan in acelasi timp.

Ora 8:30 -Ajung in fata guvernului.Sar din masina si trec strada.Cad intr-o groapa de pe sosea.Il sun pe Berceanu sa vina sa ma scoata. Daca nu era el, nu era nici groapa asta.Daca ma mai enerveaza odata il demit. Inca nu am uitat ca la inaugurarea autostrazii Turda-Gilau, cand a vrut sa taie panglica mi-a taiat motzul.

Ora 8:45 -Intru in sediul guvernului.Astazi avem petrecerea de sfarsit de an.Canta Cleopatra Stratan.Vreau sa danzez. Udrea nu mai danseaza cu mine fiindca e suparata ca la bluesuri, cand stau aproape de ea ii pot vedea pe sub fusta. Dansez cu Cleopatra.

-Apoi canta Adrian Minune.Deja ma simt mai bine pentru ca pot privi si eu pe cineva "de sus".

Ora 13:00 -Mi se face sete.Ma duc la bar, si vreau sa comand. Il sun pe barman pentru ca nu pot sa il vad fiind de cealalta parte a tejghelei.

Beau cateva pahare si ma ametesc.

Ora 18:00 -Plec de la petrecere cu Basescu cu loganul. Sunt deja cinci si ma ia in portbagaj.

Ora 19:00 -Ajung in fata blocului.Urc in lift, apas butonul etajului 3. Apoi mai urc pe scari inca trei etaje. Eu stau la 6, dar in lift nu ajung sa apas decat pana la butonul etajului 3.E intuneric pe scara blocului si iar ma lovesc cu capul de clantza. Desi avem lumina cu senzori, nu inteleg de ce la mine nu se aprinde niciodata.

Ora 20:00 -Termin cina si ies putin sa plimb cainele.Am un bishon pe care l-am luat de curand. Ciobanescul l-am vandut dupa ce m-a luat in gura si a incercat sa ma ingroape in gradina blocului.

Ora 21:30 -Ma pregatesc de culcare.Nepotelul se razbuna pentru ca iar i-am purtat pantofii si imi piteste scaunelul de langa pat.Adorm pe covor.

Noapte buna!

12 comments:

 1. haios, dar am o rugaminte: in versul al doilea din poezioara publicata in stanga ai un "i" in plus. "A sti", adica la infinitiv, se scrie cu un "i". Multumesc, toate bune

  ReplyDelete
 2. exagerat; total exagerat. Tu vei fi fiind vreun Ghita Muresan? oricum, hazul e lipsa.

  ReplyDelete
 3. @"anonymous"- Nu, nu sunt Ghita Muresan.Dar dumneavoastra sunteti cumva chiar Boc, de va atacati asa?

  ReplyDelete
 4. Ok, am inteles, omul e scund. Totusi, o pagina intreaga numai despre asta?
  Cum zicea un antevorbitor : haz lipsa!

  ReplyDelete
 5. @Anonymous.Da, o pagina intreaga numai despre asta.Ce alteva a mai facut Boc, despre care sa merite scris? Parerile bune de la oameni cu nume, conteaza mai mult ca parerile proaste de la anonimi;)

  ReplyDelete
 6. mda....chiar ca nu se mai poate spune altceva mai bun despre acest....boc...si daca tot se fac comentarii contra....de ce anonime? sau poate e vreun membru pdl? :-) , oricum faza e faina...zica cine ce vrea...

  ReplyDelete
 7. haha prea tare :)) ... sincer omul asta e prea papitoi :))

  ReplyDelete