Monday, January 11, 2010

TOP 5 , personalitati politice care si-au gresit cariera.


Avem momente cand realizam ca unii dintre politicienii nostri nu au nici o treaba cu ceea ce fac acum. Plecand de la aceasta premiza am reusit sa le gasesc unora dintre ei adevaratele meserii care li s-ar potrivi.


1)Radu Berceanu- La cum arata strazile din Romania, ministrul transporturilor ar fi trebuit sa se faca GROPAR. Si in timpul liber ar fi studiat ornitologia, pentru ca odata cu inaugurarea autostrazii Gilau-Turda am descoperit ca ii plac si vietuitoarelecu pene.


2)Elena Udrea-Amanta lui Tiger Woods.Brusc, cand a aflat ca sportivul care iubea 18 "gauri" a divortat din cauza uneia dintre ele, doamna ministru a decis sa construiasca langa Bucuresti un teren de golf, incercand astfel sa il ademeneasca pe la noi pe sportiv.
(Ar fi si pentru ea un progres de la "Cocos" la "Tigru").

3)Gigi Becali-La cum se "maimutareste" pe la TV ar fi trebuit sa fie Ministru de Externe intr-o tara bananiera.Noi ii propunem o tara cat mai indepartata , ca sa il vedem cat mai rar. Si in acelasi timp o tara care sa ii permita sa isi pastreze si initialele partidului. Deci relocare in : Papua Noua Guinee , pe scurt PNG.

4)Emil Boc- Naturalist. Ar fi studiat pe viu viata diferitor animale , cum ar fi castorul, bursucul, ariciul. Inaltimea lui l-ar fi ajutat sa transmita reportaje direct din vizuina.

5)Traian Basescu-Boxer. A tot circulat pe net un filmulet in care, in plina campanie, domnul Traian Boxescu ii aplica un croseu "dorofteic" unui pusti care i-a marturisit presedinteluicat de mult il iubeste.

No comments:

Post a Comment