Wednesday, January 20, 2010

Top 8 dedicatiile saptamanii


Asa cum v-am obisnuit,o sa postez in fiecare miercuri, "TOP 8 dedicatiile saptamanii", adaptat bineinteles la realitatile mondene si politice.

8) Chiar daca la formarea noului guvern Emil Boc a promis ca va aduce o echipa capabila sa redreseze o Romanie care se duce in jos, acum , dupa ce nu a reusit sa schimbe nimic , ne dedica (referindu-se tot la Romania ) urmatoarea piesa Marfar -"Las-o ba ca merge asa" .

7) Pentru Andrei Ţârdea care este cam trist in ultima vreme , dupa ce l-a parasit Andreea Mantea , ii dedicam "No woman no cry "- Bob Marley

6) La alegerile pentru sectorul I al capitalei, in seara numararii voturilor, oamenii lui Radu Stroe au stat cu ochii in patru de teama ca favoritul lor sa nu piarda subit alegerile peste noapte, asa cum a patit Geoana la prezidentiale. Aceasta dedicatie este de la primarul Andrei Chiliman, pentru toti colegii de campanie, care au numarat voturi si au stat de paza la sectii: Gica Petrescu :"Asta seara nimeni sa nu doarma".

5) Pentru domnul Boc, un pitic ascultator, dresat sa faca absolut tot ce i se cere , Basescu ii dedica Florida cu piesa "When I say jump, you say how high".(pe scurt piesa "Jump")

4) De la Mircea Solcanu pentru iubitul lui, Narcis de la Opera avem de la Bryan Adams melodia "Have you ever really love a woman".

3) Pentru Adrian Mutu, din partea fostilor colegi de la Chelsea, avem o piesa care a facut furori pe site-urile cu cocalari: Roxy Manelista cu piesa "Nu te droga".

2) Chiar daca a sustinut ca nu a folosit oameni cu puteri bio-energetice pentru a-si ataca energetic contracandidatul in confruntarea directa, Traian Basescu i-a dedicat in acelasi timp lui Geoana refrenul de la Iris : "Sa nu crezi ce spun acum".

1) Pentru domnul Mircea Geoana , care a fost "ars" rau de tot in turul doi, cu ajutorul "flacarii violet" , avem piesa Ana Lesko- "Ard in flacari".
Topul lui Flick

No comments:

Post a Comment