Monday, January 18, 2010

Adevaratele stiri


Satul de balariile de prin presa, m-am gandit sa postez in fiecare luni adevaratele stiri ale saptamanii.
In caz ca le-ati ratat astazi la "Morning ZU" , puteti citi mai jos cele mai importante stiri ale acestei saptamani.
1) Pentru a-l avea cat mai des in preajma ei, Mihaela Radulescu a decis sa il invite in weekenduri la Monaco pe Dani Otil.Astfel, in fiecare saptamana cei doi vor petrece impreuna "duminica in familie".Extaziat, la auzul acestei vesti, Dani Otil a exclamat la adresa iubitei lui:"Mihaela, ...dragostea mea!!!".

2) In urma ultimelor centralizari, cel mai prost drum din Romania este drumul national Pitesti-Ramnicu Valcea.Pe portiunea Dealul Negru, pe doar un kilometru de sosea, au fost numarate 49 de gropi.Unul dintre soferii care si-au distrus masina pe aceasta portiune de drum a fost chiar loteristul Stelian Ogica , care intrebat cate gropi a nimerit a raspuns : "6,....din 49".

3) Gabi Tamas s-a transferat in Anglia la West Bromwich Albion, (prescurtat WBA). Acesta a fost de acord cu transferul crezand ca initialele clubului, adica WBA sunt prescurtarea de la Whisky Bourbon si Altele.
Pentru a reface grupul celor 3 "muschetari", Torje si Cristea l-au cooptat in echipa care face turul cluburilor de noapte pe N'Doye.Dupa cum am aflat din Cancan , acesta s-a integrat foarte bine in grup , parasind o discoteca din Regie la ora 3 dimineata. Intrebati de presa la ce club sunt legitimati, cei trei viteji au raspuns in cor:"La Bamboo".

4) Gigi Becali a fost invitat la gala "Top 300 Capital" sigur fiind ca va primi trofeul "Donald Trump al Romaniei". Acesta, in baza comportamentului sau public nonconformist, a urcat intradevar pe scena pentru a primi distinctia "Donald Duck al Romaniei".

5) Avand in vedere asemanarea izbitoare intre drumurile noastre nationale si ulitele de la sat, peste 10.000 de soferi au protestat in fata guvernului, pentru a-l convinge pe domnul Berceanu sa renunte la discriminari si sa introduca obligativitatea rovinietei si pe drumurile forestiere.

6) Dan Bitman i-a facut cadou o batista colegului sau Andrei Gheorghe ,din echipa de consilieri de la Ministerul Finantelor . Asta dupa ce Sebastian Vladescu a declarat :"Andrei Gheorghe este muci".

7) In urma unei discutii cu domnul Berceanu, reprezentantii Dacia au declarat ca vor aduce cateva modificari noului model "Dacia Duster".Ei vor include in dotarea standard unele optiuni imperios necesare, eliminand in acelasi timp alte lucruri care sunt total inutile.Astfel, avand in vedere starea deplorabila a soselelor din Romania, toate vehiculele vor fi dotate cu troliu, pentru a putea fi mai usor tractate din craterele de pe strazi.Pe de alta parte masina se va comercializa fara vitezele a 3a, a 4a si a 5a, care oricum nu se foloseau deloc, avand in vedere ambuteiajele si calitatea asfaltului din Romania.

8) Radu Stroe a castigat in detrimentrul lui Honorius Prigoana alegerile parlamentare din Colegiul 1 al capitalei.
Desi aseara, in urma numaratorii paralele, Radu Stroe avea 40 de procente in fata lui Prigoana, acesta s-a temut sa nu pateasca ca Geoana, si a stat treaz pana acum cateva minute, cu ochii pe televizor . Din superstitie acesta a aruncat din frigider, cu o zi inaintea alegerilor, toate pateurile si sampaniile.

9) "Mihaela dragostea mea" a declarat aseara la Antena 3 ca Mircea Geoana a fost "atacat energetic" in turul 2 al alegerilor prezidentiale.Este posibil ca acest atac energetic sa fie acelasi care a produs acea lumina alba din filmuletul din 2005, in momentul in care domnul Basescu lovea cu pumnul un copil.
In mod sigur ceva l-a curentat pe Geoana la afisarea exit-poll-urilor, daca ne aducem aminte ca au fost cateva momente in care PSD-istul a sarit in sus ca si cum l-ar fi piscat ceva.

No comments:

Post a Comment