Wednesday, January 13, 2010

Partea ca(ro)sabila a drumului...


Va prezentam cateva puncte din programul domnului Berceanu de remediere a situatiei dezastruase in care se gasesc strazile.
Click pe titlul articolului, pentru a asculta programul lui Berceanu in format audio la Radio ZU

1) In urma unei discutii cu Sorin Oprescu, Berceanu a decis ca cea mai ieftina metoda aplicabila acum in Bucuresti, pentru fluidizarea traficului, este sa transforme cele mai mari gropi de pe sosele in "sensuri giratorii", astfel costurile fiind mult mai mici decat in cazul in care ar fi fost reasfaltate.

2) Pentru a micsora numarul de gropi din carosabil, gropile vor fi largite, in asa fel incat sa se uneasca intre ele, devenind astfel mai mari, dar mai putine.

3) Strazile de sector cu gropi mai mici, si cu peluza pe marginea drumului, vor fi transformate (printr-un parteneriat intre Berceanu si Elena Udrea) in terenuri de golf.

4) Strazile cu cratere mari si foarte mari, vor fi inchise , gropile vor fi umplute cu apa si se vor deschide niste "parcuri acvatice", sau vor fi populate cu biban si crap.


5) Clubul Dinamo isi va muta cantonamentul de la Saftica in Piata Charles de Gaulle.Asta pentru a creste moralul echipei, care se va simti ca acasa, jucand "in groapa".

6) La intrarea pe sectoarele de drum afectate de deteriorarea acuta a carosabilului, conducatorii auto vor primi, exact ca la cinema, ochelari 3D care ii vor ajuta sa vada intr-un unghi mai bland craterele din asfalt.

De la Flick

No comments:

Post a Comment