Tuesday, December 8, 2009

Ca de dupa votare...


1)Catrene electorale

E iarna-acuma la romani
Au mai ramas ciulinii.
S-au ofilit in noapte luni
Si rozele si "Crinii".


De luni nu mai am nici un chef
Ma simt o panarama,
Ca m-am trezit cu Base sef
Dar m-am culcat cu Geoana!

PSD-Presedinte in Seara de Duminica
PDL -Presedinte Dimineata de Luni

Asa arata “TOP10 Hits” saptamana asta:

1)Parazitii :”Daca-as fi pentr-o zi presedinte” ,fredonata de Mircea Geoana duminica seara.
2) No comment: “La noapte o sa te fur” cantata de Traian Basescu lui Mircea Geoana duminica in ziua alegerilor
3)Racla:”Nu ma uita” , fredonata de Crin Antonescu la adresa lui Mircea Geoana duminica seara ,cand Geoana era presedinte.
4)Verdikt “Vine politia” ,cantata in soapta de oamenii lui Basescu duminica noaptea in timp ce numarau cu ocaua voturi prin sectii.
5)BUG Mafia “Poveste fara sfarsit” cantata de Traian Basescu, dupa ce a fost ales (din nou) presedinte.
6)Morandi “Love me” cantata de Crin Antonescu lui Mircea Geoana la fuziunea facuta dupa esecul PNL din primul tur.
7)Liviu Mititelu “De ce ma minti” melodie cantata pana la epuizare de catre Mircea Geoana catre Biroul Electoral Central dupa afisarea rezultatelor finale.
8)Stefan de la Barbulesti :”As da zile de la mine sa mai fiu o zi cu tine” cantata de Traian Basescu intregii Romanii inainte de inceperea alegerilor.
9)Gica Petrescu “Casuta noastra” melodie cantata de Sorin Ovidiu Vantu lui Geoana , care a avut ca rezultat o vizita fulger a PSD-istului in barlogul mogulului in zilele premergatoare turului 2.
10)Madalina Manole:”Unde esti voi fi si eu” melodie cantata de cativa ani , din suflet, de catre Emil Boc la adresa lui Traian Basescu.

P.S. Toate acestea sunt creatii personale.Sper ca nu si de aceasta data sa existe personaje care sa isi atribuie lucruri scrise pe acest blog!

5 comments:

  1. Ms ca mi-ai spus.. te=am trcut ca sursa

    ReplyDelete
  2. Am gasit topul tau la adresa: http://forum.4tuning.ro/31-divertisment/368-bancuri-glume-intamplari-haioase/page-207.html

    Frumos era sa-mi trimiti mai intai un mesaj la adresa de contact in care sa-mi spui ca sunt creatii proprii in loc de comentariu, pentru ca exista si aceasta sectiune. Mai ales ca toate aceste creatii de succes circula libere in mesaje, un simplu mesaj creaza mai putine tensiuni.

    Te-am mentionat ca sursa pentru cele doua.

    ReplyDelete
  3. Nu inteleg care ar fi diferenta sau de ce ar fi o problema.Tocmai pentru ca aceste creatii circula libere in mesaje, am considerat ca e mai necesar un comment, pentru ca toti cititorii blogului tau sa poata vedea sursa.Multumesc ca m-ai mentionat.

    ReplyDelete
  4. Salut,
    Am aprobat commentul ,
    am primit pe mail textul si nu te-am gasit pe net ca sursa.

    Toate cele bune !

    ReplyDelete
  5. Mă bucur că cineva a menţionat sursa... c-acum, când am găsit în sfârşit şi interpretarea Danielei Crudu, când am publicat clipu', am putut include şi linkul la sursă

    ReplyDelete